PrimaTV

Poezie și delicatețuri

Poezie și delicatețuri - 2 octombrie

Vezi acum

Recomandări - Emisiuni

Lista Lista Mea

CONTINUĂ VIZIONAREACONTINUĂ VIZIONAREA Play

Te uiți CÂND ȘI CÂT VREI HOT THIS WEEK

{
ÎNCEPE îN 1ZILE :01 ORE : 13 MIN
Chindia Târgoviște
Vs
UTA Arad
{
ÎNCEPE îN 1ZILE :04 ORE : 13 MIN
FC U Craiova 1948
Vs
U Cluj
{
ÎNCEPE îN 1ZILE :06 ORE : 13 MIN
Chelsea
Vs
Fulham
{
ÎNCEPE îN 1ZILE :22 ORE : 43 MIN
Everton
Vs
Arsenal
{
ÎNCEPE îN 1ZILE :22 ORE : 43 MIN
Hermannstadt
Vs
FC Argeș
{
ÎNCEPE îN 2ZILE :01 ORE : 13 MIN
Manchester United
Vs
Crystal Palace
{
ÎNCEPE îN 2ZILE :01 ORE : 13 MIN
Wolves
Vs
Liverpool
{
ÎNCEPE îN 2ZILE :03 ORE : 13 MIN
Metz
Vs
CS Rapid București
{
ÎNCEPE îN 2ZILE :04 ORE : 13 MIN
Rapid
Vs
FC Voluntari
{
ÎNCEPE îN 2ZILE :23 ORE : 13 MIN
Mallorca
Vs
Real Madrid
{
ÎNCEPE îN 2ZILE :23 ORE : 43 MIN
CS Mioveni
Vs
Sepsi Sf. Gheorghe
{
ÎNCEPE îN 3ZILE :01 ORE : 13 MIN
CSM București
Vs
Brest Bretagne Handball
{
ÎNCEPE îN 3ZILE :02 ORE : 43 MIN
VfL Wolfsburg
Vs
Bayern Munchen
{
ÎNCEPE îN 3ZILE :02 ORE : 43 MIN
Tottenham
Vs
Manchester City
{
ÎNCEPE îN 3ZILE :05 ORE : 13 MIN
CFR Cluj
Vs
FCSB
{
ÎNCEPE îN 3ZILE :05 ORE : 58 MIN
Inter Milano
Vs
AC Milan
{
ÎNCEPE îN 3ZILE :06 ORE : 13 MIN
Barcelona
Vs
Sevilla
{
ÎNCEPE îN 6 ORE : 13 MIN
Real Madrid
Vs
Valencia

Emisiuni & Seriale

Focus

Emisiunea Focus este setata pe ştiri relevante pentru fiecare, pe informaţia esenţiala, corectă şi obiectivă, pe poveşti şi fapte generatoate de plus-valoare în societate.

Primii câștigă

Primii câştigă, quiz show de cultură generală prezentat de Gabriel Coveşeanu (Cove) şi Diana Bart, dedicat tuturor telespectatorilor care sunt mari amatori de jocuri. "Primii câştigă" este un show unic de televiziune. În fiecare ediţie, prezentatorii vor adresa 15 întrebări şi toţi cei care reuşesc să răspundă corect la toate întrebările vor împărţi marele premiu.

Cronica cârcotaşilor

În cele peste două decenii pe piața media, Cronica Cârcotaşilor a devenit un reper al emisiunilor de divertisment din România. O emisiune de atitudine, într-un stil unic!

Veterinari în acțiune

În prima emisiune filmată într-un spital veterinar social, fiecare zi aduce ceva neaşteptat: de la pacienţi cu „tradiţie“, la vizite noi, de la intervenţii complicate, la operaţii de salvare a diverşilor „vagabonzi“ rătăciţi pe plaiurile României. Doctorul Aurelian Ştefan, personajul-principal al emisiunii, este carismatic, empatic, cu prezenţă de spirit şi umor. Echipa lui de la Center of Hope pune în acţiune grija şi responsabilitatea față de animăluțele cu care împărţim casele, curţile și străzile României. O emisiune care mizează pe sinceritate, bunătate, prietenie, ajutor şi inspiraţie. Valori comune nouă şi tuturor personajelor de la Center of Hope, cu sau fără blană.

PUP-O, MĂ!

După succesul avut de producţiile Pup-o, mă! 1 şi Pup-o, mă! 2, Alin Panc a transformat continuarea poveştii într-un serial de televiziune. Cei doi fraţi ciobani, Tică (Alin Panc) şi Horică (Sandu Pop, aka Văru’ Săndel), sunt, în sfârşit, stăpânii stânei şi se cred o partidă pentru orice femeie. Însă soarta le pregăteşte noi surprize, asa că Tică şi Horică ajung…vedete la TV, într-un show ce se numeşte “Înfruntarea bacilor”.

Poveștile Bursei

ProfitNews prezintă poveștile unor companii mari românești listate la Bursa de Valori București, pentru a pune în valoare mediul de afaceri și a inspira comunitatea de antreprenori și investitori. Fiecare episod din Poveștile Bursei aduce în prim-plan oamenii care au creat și au dezvoltat branduri, companii și culturi organizaționale puternice și profitabile, punând România pe harta antreprenoriatului vizionar.

Exclusiv VIP

Exclusivităţi, momente emoţionate, discuţii între prieteni şi secrete descoperite împreună! Este reţeta cu care Cristi Brancu cucerește publicul.

Flash monden

Diana Bart și Cove prezintă informații la zi despre celebrităţile autohtone şi internaţionale, de luni până vineri, de la 19:30

Notele lui Banciu

Un concept nou pentru emisiunile de sport din România: Radu Banciu dă note principalelor personaje din sport, în săptămâna care a trecut. Vlad Măcicășan și Radu Banciu vă așteaptă pe Look Sport+ în fiecare seară de luni.

Sănătate cu stil

Luciana Indre aduce în prim-plan stilul de viață sănătos, alături de profesionişti din diverse domenii: de la medici specialişti, la esteticieni, nutriţionişti și psihologi.

Destinația anului

Dana Gonț devine ghid touristic într-un un proiect media inedit de promovare a destinaţiilor turistice din România. Două echipe de exploratori străbat la pas 6 regiuni nominalizate de public, filmând locuri de poveste şi oameni senzaţionali.

Trăsniții

Cel mai longeviv sitcom din lume, intrat în Cartea recordurilor. Cu personaje savuroase și situații îmbibate de comicul tipic românesc.

Trădați în dragoste

Jurăminte date uitării, familii distruse de tentații irezistibile, confruntări explozive – cel înșelat și infidelul sunt puși față în față.

Hai cu fetele!

Emisiunea care duce divertismentul la un alt nivel, oferind 4 păreri diferite despre problemele femeii de astăzi. Cu Ioana Petric, Giulia, Gabriela Marin şi Diana Bart.

LookSport Live

Matinalul Look Sport LIVE este în direct pe Look Sport+ şi online, în fiecare dimineaţă, de la 10:15. De luni până vineri, Eduard Zelgin îţi aduce cele mai fresh informaţii din lumea sportului.

Conținut Conținut Gratuit

Ai nevoie doar de cont

{ { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { { {